• Alarmsysteem zonder abonnement

 • Alarmsysteem zonder abonnement

  ALARMSYSTEEM ZONDER MELDKAMER WERKT PRIMA.

  Geen meldkamer aansluiting:

  Heeft u geen behoefte aan een meldkamer aansluiting met maandelijks terugkerende kosten? Dit horen wij steeds vaker uw huis is ook prima beveiligd met een alarm zonder meldkamer aansluiting. Een aanbieding alarminstallatie met verplicht meldkamer contract is achteraf vaak een dure grap.

  Alarm meldingen ontvangen:

  Bij een alarm ontvangt u de meldingen direct per SMS en oproep op een of meer mobiele telefoonnummers. Is uw alarmsysteem uitgerust met een foto bewegingsdetector dan ontvangt u ook direct de foto op uw mobiele telefoon. We leveren ook alarminstallaties die via een gratis APP melden geschikt voor Apple Android en Windows.

  Alarm beeld verificatie:

  Het is mogelijk om het alarmsysteem te voorzien van een bewegingsdetector met ingebouwde fotocamera. Bij een alarm maakt de sensor een foto deze ontvangt u dan op uw mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om een IP camera te plaatsen in uw woning. Is er dan een alarm dan kijkt u live op uw mobiele telefoon of tablet mee. De IP camera is een los onderdeel en staat niet direct in verbinding met een alarmsysteem.

  Alarmsysteem met een app:

  Wij verkopen en installeren Jablotron alarmsystemen met een gratis app. Via deze app voor uw iPhone of android en Windows besturingsysteem (ook tablet) kunt u de status van het alarmsysteem perfect volgen. Tevens installeren we ook het nieuwe Risco Agility 3 alarmsysteem deze is ook uitgerust met een gratis APP voor Android en IOS.

bel nu 0627273365