• Inbraak alarm

 • Inbraak alarm

  Een inbraakalarm voor uw huis

  Het installeren van een inbraak alarm is een van de vele manieren om uw huis van beveiliging te voorzien. Een alarmsysteem dat van buitenaf zichtbaar is, schrikt inbrekers af en zorgt voor een inbraakwerend effect. Een inbraakalarm kan een luid alarmsignaal afgeven of een signaal naar een centrale meldkamer versturen. Inbraakalarmsystemen zij er in veel varianten, maar de belangrijkste categorieën zijn: Draadloze alarmsystemen Bekabelde alarmsystemen Hybride alarmsystemen.

  Draadloze alarmsystemen

  Draadloze inbraak alarmsystemen zijn interessant voor particulieren. Dit komt omdat deze alarmsystemen makkelijk te plaatsen zijn in bestaande en in afgewerkte panden. Een ander voordeel is dat deze systemen communiceren via geluidsgolven. De frequentie waarop dit gebeurt is vrij van storingen. Tot slot is draadloos inbraakalarm ook eenvoudig uit te breiden met extra sensoren, wat dit dus een flexibel systeem maakt.

  Bekabelde alarmsystemen

  Een bekabeld inbraak alarm systeem maakt gebruik van kabels om de verschillende sensoren en camera’s onderling te verbinden. Het voordeel van dit inbraakalarm is dat het voordeliger is in aanschafprijs dan de draadloze variant. Aangezien bekabelde alarmsystemen moeilijker zijn te installeren en niet eenvoudig zijn uit te breiden, kiezen veel consumenten tegenwoordig toch voor draadloos inbraakalarm.

bel nu 0627273365