• Camerabewaking

 • Camerabewaking camerabeveiliging Camerasysteem

  Op zoek naar camerabeveiliging? Woonhuis, gebouw, bedrijf.

  Wij leveren innovatieve camera-observatiesystemen voor conventionele en netwerk (IP) toepassingen. De voordelen van netwerkcamera’s zijn o.a. flexibiliteit, een hogere beeldkwaliteit en standaard UTP bekabeling met voeding vanuit het datanet (power over ethernet). Extra mogelijkheden zijn:

  Waar ter wereld u zich ook bevindt u kunt altijd de camerabeelden met een internetverbinding bekijken via computer, tablet PC of smartphone. Extra toepassingsmogelijkheden zijn onder meer de deur sluiten vanuit uw luie stoel!

  Eenvoudige camerasystemen tot zeer luxe, neem gerust contact op!

  Kosten camerabeveiliging

  Er zijn verschillende opties om uw huis te beveiligen met een camera. Bent u benieuwd naar het prijskaartje? De gemiddelde kosten van camerabeveiliging vindt u in de onderstaande tabel.

  Type camerabeveiliging Gemiddelde prijs (in * hoogte bedrag)
  Dummy camera € **
  Draadloze camera € ***
  Dome camera € ****
  Analoge camera € *****
  IP camera € ******
  Voor de beste inbraakbeveiliging laat u meerdere camera’s plaatsen. Dit scheelt ook in het uiteindelijke bedrag: de montagekosten worden lager als u meerdere camera’s laat plaatsen, omdat u bespaart op de opstartkosten. De kosten van een beveiligingscamera hangen niet alleen af van de hoeveelheid camera’s en de soort camera die u plaatst. Bij Hendriks Elektroservice kijken we samen naar de wensen van U.

bel nu 0627273365