• Stroomstoring

 • Stroomstoring

  Wanneer u in uw eigen huis zonder stroom komt te zitten, is het handig om eerst eens goed om u heen te kijken. Is er bij de buren nog wel licht? Is de stroom in de hele buurt uitgevallen? Of heeft u alleen in uw eigen huis geen stroom?

  Heeft u alleen in uw eigen huis geen stroom?

  Dan kunt u het probleem meestal zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is een defect apparaat of het gebruik van teveel apparaten tegelijkertijd de oorzaak.
  U lost het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Wij adviseren u te achterhalen welk apparaat het probleem veroorzaakt heeft: trek de stekkers uit het stopcontact van alle apparaten die zijn aangesloten op de doorgeslagen groep. Stop ze er daarna een voor een weer in. Zodra de zekering springt, heeft u de boosdoener gevonden.
  Komt u er zelf niet uit of geeft geen enkel apparaat een probleem, schakel dan ons in. Bel Hendriks storingsdienst op 0627273365

  Is de stroom in uw hele straat of wijk uitgevallen?

  Dan is er waarschijnlijk een probleem in het netwerk. Er kan bijvoorbeeld kortsluiting zijn geweest. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met uw netbeheerder. In de meeste gevallen is uw netbeheerder snel op de hoogte van een storing en wordt er hard gewerkt om de storing te verhelpen. U kunt dus ook even afwachten.

bel nu 0627273365