.BelContact
 • Keuken elektro aanleggen

 • Keuken Elektra aanleggen voor nieuwe Keuken?

  Keukenapparaten zijn niet meer weg te denken bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

  Elk keukenapparaat heeft een ander vermogen en een andere aansluiting. Groepenkast-Expert.nl kan voor al uw keukenapparaten passende stekkers of stopcontacten aanleggen

  Wij kunnen u voorzien van juiste advies en informatie over vermogens en groepen indeling. In uw groepenkast, stoppenkast en meterkast.

  Hoge vermogen keuken elektro

  Bij de aanschaf van een nieuwe keuken moet niet worden vergeten dat in bijna alle gevallen de stroom vaak niet aanwezig is of op de verkeerde plaats zit. Voor apparaten met een vermogen hoger of gelijk aan 2000W moet altijd een aparte groep worden aangesloten.

  Let op bij het aansluiten dat de aansluitingen van de apparaten niet achter het apparaat worden geplaatst, met als gevolg dat men er niet meer bij kan voor eventuele reparaties. Onder aan de keuken zit vaak een plint. Deze is afneembaar. Hier achter is een mooie plek om wandcontactdozen te plaaten voor bijvoorbeeld oven, vaatwasser en de kookplaat.

  Groepenkast keuken elektro

  Deze zijn meestal minimaal belastbaar door veroudering of te weinig groepen zonder uitbreidings mogelijkheden. Ook komen wij vaak tegen dat de groepen niet achter een aardlekschakelaars zijn aangesloten.

  Bij deze groepenkasten word direct aangeraden om te laten vervangen. Want alle groepen moeten volgens de NEN1010 achter een aardlekschakelaar aangesloten worden.

  Heeft uw nieuwe keuken extra groepen nodig doordat deze te veel vermogen opnemen?

  Wij kunnen deze aparte groepen of een fornuisgroep vakkundig voor u aanleggen met een stopcontact aansluiting of een perilex stopcontact aansluiting.

  Maar ook voor uw vaatwasser, combi oven, koelkast, vriezer, afzuigkap, Qooker, verlichting, elektrische kookplaat, stopcontacten boven het aanrechtblad voor bijvoorbeeld het koffiezetapparaat, waterkoker, tosti apparaat enz.

  Aanvragen via contactformulier.