• Spoedservice elektricien

 • 24-uurs spoedservice van uw elektricien

  Of het nu gaat om het repareren van een groepenkast stoppenkast, spoed aansluiting elektriciteit, of het herstellen van een stroomstoring. In Roermond Venlo Weert Sittard en in de omgeving van Roermond Venlo Weert Sittard staan de ervaren elektriciens van Elektricien Hendriks Elektroservice dag en nacht voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze spoedservice. Wij zorgen ervoor dat er zo snel mogelijk een elektricien bij u langs komt om de schade te herstellen. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een elektricien, omdat de schade anders alleen maar kan escaleren.

  Stroom storing storingsdienst dag & nacht.

  Geef aan wat uw probleem is en maak direct gebruik van onze uitgebreide spoedservice in Roermond Venlo Weert en de omgeving van Roermond Venlo Weert! U kunt op ons rekenen.

  0627273365

  Storingsdienst alleen voor groepenkast service, overige elektro storingen in woning alleen bestaande klanten.

  Spoed elektricien omgeving van Roermond Venlo Weert Sittard Maastricht.

  aardlekschakelaar doorgebrand roermond weert venlo sittard

  Aardlekschakelaar doorgebrand

   24 uurs service alleen bij nood groepenkastservice (niet voor kleine storingen).

  Volg onderstaande stappen als u een stekkerproef wilt uitvoeren:

  • Schakel alle groepen in uw meterkast uit of verwijder de zekeringen van de groepen.
  • Verwijder in uw gehele woning alle stekkers uit de stopcontacten. Vergeet de stekkers in bijvoorbeeld uw schuur of berging niet!
  • Schakel de aardlekschakelaar en de groepen in uw meterkast opnieuw in.
  • Plaats nu alle stekkers één voor één weer in het stopcontact en zet daarbij ook de apparaten één voor één aan. Wacht tot het apparaat automatisch aanslaat voordat u verder gaat met het volgende apparaat.
  • Valt de aardlekschakelaar opnieuw uit op het moment dat u een stekker in het stopcontact steekt of een apparaat aanzet? Dan is dit de oorzaak van de storing. Zorg voor reparatie of vervanging van dit apparaat.
  • Zorgt geen van uw apparaten voor problemen, maar blijft de stroom toch uitvallen? Controleer dan eerst of er geen sprake is van overbelasting. Blijft uw aardlekschakelaar uitvallen? Dan zit het probleem waarschijnlijk in uw installatie.

  Ook voor tips en adviezen

  Wanneer u gebruik heeft gemaakt van onze spoedservice kunt u achteraf ook rekenen op tips en adviezen. Voorkomen is tenslotte altijd beter dan genezen. Onze elektriciens weten precies wat u wel of niet kunt doen om bepaalde problemen met uw elektra te voorkomen. Is de elektricien al vertrokken, maar heeft u nog vragen? Ook dan zijn wij u graag van dienst. De tevredenheid van de klanten is voor ons van groot belang.

  En we zijn ook bij u in de buurt! Reuver, Swalmen, Beegden, Neer, Echt, Haelen, Grathem, Hunsel, Asenray, Asselt, Boukoul, Herten, Leeuwen, Maasniel, Merum, Ool, De Weerd, Vlodrop, Wieler Baexem Buggenum ,Ell, Grathem, Haelen, Haler, Heibloem, Heythuysen Horn Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Neer, Neeritter, Nunhem, Roggel Panningen Helden Grashoek Brachterbeek, Tegelen, Belfeld, Reuver, Ospel, Nederweert, Leveroy, Horn, Heel, Linne, Maasbracht, Ohé en Laak, Panheel Stevensweert, Thorn, Wessem, Susteren, Sittard, Echt, Holtum, Born, Boshoven Hushoven Molenakker Kampershoek Weert-Centrum Biest Groenewoud Fatima Keent Moesel Graswinkel Leuken Kazernelaan Laar Altweerterheide Tungelroy Swartbroek Stamproy Nederweert Ospel Nederweert-Eind Leveroy Weerterbos, Tegelen, Belfeld, Blerick, Baarlo, Maasbree, Sevenum, Horst, Roermond, Venlo,

bel nu 0627273365