• Verlichting

 • Verlichting

  Valt uw verlichting plotseling uit? Schakel dan een elektricien van Hendriks Electroservice in. Wij zijn uw expert op het gebied van verlichting. De oorzaak van het uitvallen van uw lampen is vaak kortsluiting. Maar het kan ook te maken hebben met oude bedrading of een stroomstoring in Roermond Weert Venlo Sittard en omgeving van Roermond Weert Venlo Sittard. Ga zelf niet op zoek naar de oorzaak, maar laat een vakman uw probleem oplossen. Deze heeft opleidingen en trainingen gevolgd. Wij staan voor u klaar in de regio Roermond Weert Venlo Sittard!

  Goede verlichting is belangrijk.

  Of u nu een woonhuis, openbaar gebouw, school of industriële omgeving verlicht. Lampen beïnvloedt de sfeer, productiviteit én veiligheid. Bij Hendriks Elektroservice kunt u terecht voor alles op het gebied van licht. Zelfs het maken van een lichtberekening behoort tot de mogelijkheden.

  Wij leggen alle soorten verlichting aan. Er zijn heel veel mogelijkheden en wellicht ziet u door de bomen het bos niet meer. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Onze elektriciens volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Zo kunnen zij u advies geven over energiebesparende lampen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van led verlichting. Dat is relatief goedkoop en energiezuinig.

  Als u verlichting laat aanleggen door een specialist weet u bovendien zeker dat dit veilig gebeurt. Met elektriciteit dient u altijd veiligheidsmaatregelen te nemen. Een expert is hiervan op de hoogte. Bij buitenverlichting is het soms van belang de verlichting onder een afdak te installeren. Bij binnenverlichting speelt de functie vaak een rol. Schaft u het aan om sfeer te creëren?

   

  Verlichting

  lichtlijnen, verlichtingsarmaturen, badkamerverlichting, plafond wandarmaturen, spotjes, schijnwerpers, industriele armaturen, feestverlichting, railsystemen, straatverlichting, pleinverlichting, inbouwarmaturen, tl verlichting pendelarmaturen, tuinverlichting schroefranden, elektrische toebehoren.

   

   

   

bel nu 0627273365