• Print Friendly, PDF & Email

  Elektrische auto laadplein installatie.

  Wil je een een laadplein met een minimum van 2 laders dan kunt u contact opnemen. We installeren onafankelijk de laatste nieuwste techniek van ev laders van Alfen.

  Laadplein-alfen-kopen

  Hightech laadpalen voor elektrische auto’s

  Alfen is een Nederlands premium-merk dat uitblinkt in technische innovatie. Al meer dan 50 jaar is het bedrijf actief in elektrotechniek. Alfen heeft zich ontwikkeld als toonaangevende speler en heeft een kwalitatief laadsysteem gebouwd voor de consumentenmarkt, de Alfen EVE Single Pro-Line. Alleen de beste componenten en nieuwste technologieën zijn erin verwerkt, met zeer geavanceerde slimme functies als resultaat.

  Een uniek voordeel van de Alfen-laadstations is dat deze sim-lock vrij zijn. Dat betekent dat u zelf kunt kiezen welke aanbieder de laadpaal beheert en de kosten verrekent. Of wie voor u de load balancing realiseert. Veel andere merken laadpalen bieden deze vrije keuze niet, waardoor u verplicht bent om bij de leverancier zelf een (vaak duur) abonnement af te sluiten. Bij Alfen is dit niet het geval: zij bieden de techniek, zonder dat er verdere verplichtingen zijn.

  EV laadplein auto alfen lader

  Zakelijke laadpaal: de Alfen Eve Double Pro-line

  Voor zakelijke laadoplossingen biedt Alfen de Alfen Eve Double Pro-line. Dit is een dubbel laadstation dat alle slimme functies heeft die handig zijn voor een zakelijk laadstation: inzicht in verbruik, automatische declaratie, load balancing en mogelijkheid tot gastgebruik met controleerbare tarieven.

  Wat deze lijn van Alfen zo uniek maakt, is dat het meerdere unieke functionaliteiten toevoegt. Zo is het mogelijk om load balancing en power sharing te combineren. Dit zorgt voor de juiste stroomverdeling binnen het netwerk en een goede samenwerking met de meterkast. Dat netwerk kunt u tot 100 laadpunten uitbreiden, meer dan het dubbele van de concurrentie. Alle auto’s kunnen gebruikmaken van het Alfen laadstation. En uw bedrijfslogo wordt mooi weergegeven op de display.

  Om een Alfen-laadplein compleet te maken, bieden zij ook verschillende accessoires. Zoals verkeersborden en losse laadpalen.

  Moderne vrijheid: een Alfen laadpaal thuis

  Alfens meest verkochte laadstation voor thuis is de Eve Single Pro-line. Dit laadstation werkt op zowel een 1-fase als een 3-fasen aansluiting. Die mogelijkheid maakt de installatie een stuk gemakkelijker, en dat maakt een Alfen laadpaal aantrekkelijk. Naast de Eve Single Pro-line, wordt ook de S-line steeds populairder.

  De gebruikerssoftware van Alfen laat zien waar het merk voor staat. Er zijn verschillende extra’s mogelijk, zoals meerdere gebruikersprofielen en de afwikkeling van declaraties. Zo kunnen ook anderen uw laadstation gebruiken en verrekent u alleen uw eigen kosten met de werkgever of eigen onderneming. Alle functies voelen modern en logisch tegelijk, wat benadrukt wordt door het uiterlijk van het station: een mooie, kleine behuizing met een full colour display voor instructies.

bel nu 0627273365
Ga naar de inhoud