• Print Friendly, PDF & Email

  Bouw aansluiting meterkast tijdelijke meterkast.

  Ga jij net als ik zelf een huis (laten) bouwen? Dan heb je stroom nodig tijdens de bouw. Ik vertel je hoe je een tijdelijke energie aansluiting regelt, wat zo’n aansluiting kost en waar je allemaal op moet letten.

  Wat is een bouwaansluiting groepenkast precies?

  Dit is een speciale elektriciteitsaansluiting voor tijdens de bouwperiode. De aansluiting zit in een speciale kast. Die is wind- en waterdicht. Zo kun je veilig bouwen.

  Wie legt de energie aansluiting groepenkast aan?

  De bouwaansluiting wordt aangelegd door de netbeheerder Enexis in jouw regio. Die heeft even tijd nodig om alles te regelen. Bovendien komen ze ook op de bouwlocatie kijken of ze de aansluiting überhaupt goed en veilig kunnen maken. Zorg daarom dat je minimaal acht weken voor de start van de bouw een aanvraag doet. Eerder is nog beter.

  Waar vraag je een bouwaansluiting aan?

  Dat doe je snel en eenvoudig op de contact pagina. Vermeld uw adres en of perceelnummer Hendriks Elektroservice kan het compleet voor je aanvragen.

  Welke gegevens moet je bij de hand hebben?

  De netbeheerder wil natuurlijk jouw persoonsgegevens hebben. Verder heb je de data van het Kadaster nodig en ingescande tekeningen van de kavel en de omgeving waar je gaat bouwen. Ook moet je aangeven hoe ‘zwaar’ je aansluiting moet zijn. Een standaard bouwaansluiting is 3×25 ampère, maar soms is een zwaardere aansluiting nodig voor de bouwwerkzaamheden. Jouw aannemer of installateur kan je meer vertellen.

  Wat als je huis klaar is?

  Dan heb je twee opties. Je kunt de bouwaansluiting omzetten in een gewone aansluiting in de meterkast van je nieuwe woning. Je kunt er ook voor kiezen

  Bestel Bouwaansluiting groepenkast:…

  Bestel vandaag nog je bouwaansluiting groepenkast incl. aarding op locatie in Limburg (Roermond Weert Sittard Maastricht Heerlen Venray). De Bouwmeterkast van Hendriks voldoet aan alle NEN1010 NEN4310 eisen.

  Vraag vandaag nog uw groepenkast aansluiting aan.

  www.hendrikselektroservice.nl/contact/Contact

  – Stuur de volgende gegevens: Locatie bouwaansluiting gewenste vermogen aansluiting 3x25A t/m 3x80A.

   

  bouwaansluting meterkast Enexis limburg aarding meterkast

  bouwaansluting meterkast Enexis limburg aarding meterkast

   

bel nu 0627273365
Ga naar de inhoud