• Print Friendly, PDF & Email

  U zoekt Camerabeveiliging Sweikhuizen 

  Hendriks Elektroservice installeert in Camerabeveiliging Sweikhuizen.

  Wij hebben relatief eenvoudige systemen tot luxe.Wilt u een prijsindicatie neem vrijblijvend contact info@hendriks-elektroservice.nl

   

  Wij leveren innovatieve camera-observatiesystemen voor conventionele en netwerk (IP) toepassingen. De voordelen van netwerkcamera’s zijn o.a. flexibiliteit, een hogere beeldkwaliteit en standaard UTP bekabeling met voeding vanuit het datanet (power over ethernet). Extra mogelijkheden zijn:

  – Koppeling met uw alarmsysteem (versturen email met snapshot)

  – Telefonische oproep bij inbraak- en/of temperatuur alarm naar een (beeld) telefoon

   Waar ter wereld u zich ook bevindt u kunt altijd de camerabeelden met een internetverbinding bekijken via computer, tablet PC of smartphone. Extra toepassingsmogelijkheden zijn onder meer de deur sluiten vanuit uw luie stoel!

  Welk camerasysteem kies ik?

  Camera’s zijn er in heel veel soorten en maten. Voor iedere situatie is een passende en betaalbare oplossing. Wij adviseren om eerst een checklist te maken. Wat zoekt u precies? Eén enkele camera? Een compleet systeem met meerdere camera’s en beeldschermen? Is het voor binnen of voor buiten? Voor overdag of ’s nachts? Wilt u draadloos of bedraad? Met of zonder bewegingsdetectie? Is inzoomen wenselijk? Maakt het systeem deel uit van uw totale beveiliging?

  Kosten camerabeveiliging

  Camerabeveiliging

  Er zijn verschillende manieren om uw huis te beveiligen. Een effectieve maatregel is het plaatsen van camerabeveiliging. U vraagt zich natuurlijk af wat uw opties zijn en wat deze opties kosten. Lees snel verder en ontdek de antwoorden op deze vragen.

  Kosten camerabeveiliging

  Er zijn verschillende opties om uw huis te beveiligen met een camera. Bent u benieuwd naar het prijskaartje? De gemiddelde kosten van camerabeveiliging vindt u in de onderstaande tabel.

  Type camerabeveiliging Gemiddelde prijs (in * hoogte bedrag)
  Dummy camera € **
  Draadloze camera € ***
  Dome camera € ****
  Analoge camera € *****
  IP camera € ******

  Voor de beste inbraakbeveiliging laat u meerdere camera’s plaatsen. Dit scheelt ook in het uiteindelijke bedrag: de montagekosten worden lager als u meerdere camera’s laat plaatsen, omdat u bespaart op de opstartkosten. De kosten van een beveiligingscamera hangen niet alleen af van de hoeveelheid camera’s en de soort camera die u plaatst. Bij Hendriks Elektroservice kijken we samen naar de wensen van U.

   

bel nu 0627273365