• Print Friendly, PDF & Email

  Luchtgordijn

  Een luchtgordijn wordt vaak geplaatst boven de ingang van winkels of openbare gebouwen. De functie van een luchtgordijn is het creëren van een scheiding tussen de koude buitenlucht en de warme binnenlucht. De gordijnen kunnen worden verwarmd middels elektra.

  luchtgordijn sittard geleen maastricht roermond

  Luchtgordijn installatiebedrijf

  Hendriks elektroservice installeert verschillende modellen luchtgordijnen van het merk Itho. Het Uniline luchtgordijn is gemaakt van duurzame materialen en voorzien van een RF-bedieningsschakelaar, waarmee de snelheid van de luchtstroom eenvoudig in te stellen is. Op de regelaar kan ook een aanwezigheidsmelder worden aangesloten die er voor zorgt dat het luchtgordijn wordt ingeschakeld of naar een hogere snelheid doorschakelt als er mensen in de winkel zijn.

   

  ELiS T luchtgordijnen zorgen voor een thermische scheiding bij een geopende entree. Het verhinderd de instroom van koude lucht in de winter en de instroom van warme lucht in de zomer. Dit maakt de ELiS T bijzonder effectief en helpt in het verlagen van de energiekosten, Denkt u hierbij aan verwarming en airconditioning. Dankzij een regelbare luchthoeveelheid is het mogelijk de ELiS T naar iedere verschillende deuropening aan te passen.

  De Luchtgordijnen zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 1 m, 1,5 m 2 m en drie uitvoeringen: met water-warmtewisselaar, met elektrisch element en zonder verwarmingselement. De behuizing is gemaakt van staal (RAL 9007) en EPP (geëxpandeerdolypropyleen). De luchtinlaat is gemaakt van geanodiseerd aluminium wat zorgt voor een moderne uitstraling.

  luchtgordijn elektrisch

bel nu 0627273365
Ga naar de inhoud