• Infraroodcamera

  Infraroodcamera Wilt u niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts verzekerd zijn van de beste beelden? Kies dan voor een infraroodcamera. Infraroodcamera’s worden ook wel warmtebeeldcamera’s genoemd. Zelfs als het helemaal donker is geeft deze camera nog goed beeld. Een infraroodcamera is een goede optie als u op zoek bent naar camerabeveiliging voor in de nacht. Tegenwoordig hebben steeds meer camera’s deze functie en heeft u aan één camera genoeg. Maar heeft u nog een oude camerabeveiliging? Dan zit de infrarood functie er nog niet bij.

  Lees meer...

  Analoge camera

  Analoge camera Een analoge camera is prijs vriendelijk, maar geeft minder scherp beeld dan bijvoorbeeld een IP camera. Een analoge camera sluit u aan op een recorder, waardoor de informatie achteraf te bekijken is. Heeft u behoefte aan een betrouwbare camera die niet te duur is? Kies dan voor een analoge camera als beveiligingscamera.

  Lees meer...

  Camerabewaking

  Camerabewaking camerabeveiliging Camerasysteem Op zoek naar camerabeveiliging? Woonhuis, gebouw, bedrijf. Wij leveren innovatieve camera-observatiesystemen voor conventionele en netwerk (IP) toepassingen. De voordelen van netwerkcamera's zijn o.a. flexibiliteit, een hogere beeldkwaliteit en standaard UTP bekabeling met voeding vanuit het datanet (power over ethernet). Extra mogelijkheden zijn: Waar ter wereld u zich ook bevindt u kunt altijd de camerabeelden met een internetverbinding bekijken via computer, tablet PC of smartphone. Extra toepassingsmogelijkheden zijn onder meer de deur [...]

  Lees meer...

bel nu 0627273365